realfintrust.com

Nokia 3310 Új – Az Új Nokia 3310 Visszahozta A Legendás Játékát: Snake - Excom Computer

Méretei szerint ez nagyjából ugyanaz, bár a 2000-es modellnél ez csak kicsit vékonyabb, mint egy kicsit kisebb a kézben, csak 51 x 12, 8 x 115, 6 mm (WDH) mérete az eredeti 44W x 22D-hez x 113 mm. Az idei Nokia 3310-es ébredésből eltávolított egyik kulcsfontosságú tervezési jellemző, talán az, hogy mindenki emlékszik a 3310-esre úgy, hogy jól cserélhető. Igen, ez igaza van, nincs többé a hétvégi piacra, hogy egy fényes The Simpsons-t vagy Spongebob Squarepants-ot vegyen fel egy csúnya kerékpáros-kereskedőtől. Az idei 3310-es csak fényes "meleg piros" és "sárga", vagy a matt-kész "sötétkék" és "szürke" színek jobban emlékeztetnek az eredetire. Nokia 3310 és Nokia 3310 (2017): Az akkumulátor élettartama Mindenki emlékszik arra, hogy a 3310-es fantasztikus élettartamú, és a modern okostelefonokat egy olyan tényezővel túllépi, amely még nem gondolkodik. Természetesen, ha csak egy 84 x 84 pixeles monokróm képernyőt futtat, és nem aggódik a Wi-Fi jel vadászat vagy a háttérfolyamatok miatt, az akkumulátor örökké tart.

Az új Nokia 3310 - Notebook.hu Blog

Nokia 3310 | hvg.hu

Huawei P10 okostelefon eladó - HardverApró

nokia 3310 új ára

Nokia 3310 Dual SIM kártyafüggetlen mobiltelefon, Dark Blue | Extreme Digital

0 Bluetooth, LED vaku Üzemidő Akkumulátor 1200 mAh (Li-Ion) Beszélgetési idő Akár 22 óra Készenléti idő Akár 31 óra Teljes specifikáció Termék átlagos értékelése 4. 6 / 25 Értékelés Mások ezt is vásárolták!

Elsők közt szereztünk egy új Nokia 3310-et, mutatjuk - videó - Blikk

Az új 3310 megjelenésében új, mégis a régi formákra emlékeztető. Sőt tudásában is emlékeztet a régire, de azért mégsem. Nincs Wi-Fi, a mobiladat 2G hálózatot használ, de a kijelző színes és egy Android rendszer fut rajta. Szóval, ez a készülék nagyjából csak telefonálásra és sms írásra jó. Arra viszont 4-6 napi üzemidőt is szolgáltat akár. A gyártó megtévesztésnek rakott bele egy 2 megapixeles kamerát és elvileg böngészni is lehet vele, de a kettő kb. azonos nívón mozog. Ugyanolyan jó egy 2 megapixeles szenzorral készített fotó, mint a 2G mobilinternet sebessége: vagyis semennyire. Ettől függetlenül, akik tartják az oldschool vonalat, és arra vágynak, hogy a telefon csak telefon legyen, ez tökéletes választás. A régi Hogy mi a helyzet a régi készülékekkel? Azok nagy részéből az egy és három év közötti gyerekek és unokák saját "mobilja", vagy gyűjtői darab lett. Noha nem kizártak a működő példányok, feltehetően csak kevesek használják mára rendeltetésszerűen. Viszont egy Indiában készült felmérés szerint annál többen használják a készülék robosztus kis testét más célokra.

Index - Tech - Nokia 3310, az SMS-mester

Kíváncsi, hogy egy új Nokia 3310-es felvétele megéri-e, ha még mindig a régi rúgásod van? Itt van, ami megváltozott A Nokia 3310 sok mobiltelefon számára. Csavarja be okostelefonjait és Gorilla Glass-et, a Nokia 17 éves 3310-es volt az első valóban elpusztíthatatlan eszköz a bolygón. Nemcsak a túlélés miatt, hanem a golyóálló műanyag burkolaton is valószínűleg repedés lenne a járdán. A Nokia most már a HMD Global-szal kötött licencszerződés útján tér vissza a mobil telefonterületre, és az újonnan bejelentett Nokia 3310 egy olyan korszak tisztelete, ahol a Nokia uralkodott a lakókocsival - nem a Samsung vagy az Apple. De mi változott a 17 éven belüli beavatkozásokban? Ne aggódj, lebontjuk a régi és az új közötti különbségeket. Nokia 3310 és Nokia 3310 (2017): Kijelző Az eredeti Nokia 3310-et olyan korban építették fel, ahol a színes kijelzők nem voltak olyanok a mobilokon - különösen megfizethetőek. Ez azt jelentette, hogy a Nokia 3310-es készüléke egy 84 x 84 pixeles monokróm képernyőt tartalmazott, amely egyszerre öt sor szöveg megjelenítésére képes.

  • Méhecske rajz képek importálása
  • Az új Nokia 3310 visszahozta a legendás játékát: SNAKE - Excom Computer
  • Az új Nokia 3310 - Notebook.hu Blog
  • Lidl parkside akkus csavarozó
  • Nokia 3310 (2017) Dual - Mobiltelefon: árak, összehasonlítás - Olcsóbbat.hu

Mindkét modell a Qualcomm® Snapdragon™ 430 mobil platformot használja, ami gazdag okostelefon funkciókat biztosít: integrált X6 LTE támogatást, élvonalbeli kamera technológiát kettős képfeldolgozó processzorral, újgenerációs Qualcomm® Adreno™ 505 GPU-t. Mindez azt jelenti, hogy a Snapdragon 430 támogatja a gyors fel- és letöltéseket, a lenyűgöző grafika és fotók megjelenítését az akkumulátor kímélése mellett. " A Nokia okostelefonok és mobiltelefonok a Mobile World Congress kiállításon is megtekinthetők a Nokia standnál, az HMD részlegénél (Hall 3, stand 3A). Várhatóan 2017 második negyedévében derül ki, hogy a készülékek mikor lesznek elérhetők. Bejegyzés navigáció

2017-03-28 Cikkek 2, 122 Megtekintések Az új Nokia 3310 a minden évben, Barcelonában megrendezett Mobile World Congress idei, egyik legjobban várt újdonsága. Sokan találgatták, hogy milyen formában és persze milyen tudással tér vissza a legendás, "törhetetlen" készülék. Lássunk csak 7 olyan dolgot, melyre az új modell képes! Snake-ezhetsz "Snake". Ismerősen cseng? A legendás játék az új 3310 modell képernyőjéhez alkalmazkodva színesben tér vissza. Tudtad, hogy a készülék felélesztésének egyik oka éppen a Snake volt? Rádiót és MP3-at hallgathatsz A régi verzióhoz képest az egyik különbség, hogy az új modell már lehetővé teszi, hogy rádiót, valamint MP3 felvételeket hallgass. Ehhez csak egy Micro SD kártyára és ha úgy tartja kedved, egy fülhallgatóra lesz szükséged. Internetezhetsz A gyárilag telepített Opera mini böngésző segítségével az új Nokia 3310 tulajdonosai akár internetezhetnek is. De vigyázat: 2G kapcsolatról beszélünk! Még nem egészen világos, hogy Bluetooth és egy másik eszköz segítségével elérhető-e szélessávú kapcsolat a telefonról.

  1. Ünnepi nyitvatartás dohánybolt
  2. Nagykőrös ügyeletes gyógyszertár
  3. Koncert március 15 octobre
  4. Nyári töltött paprika